دتکتور شعله
خرداد 14, 1397
پدیده انفجار دود
خرداد 14, 1397
دتکتور شعله
خرداد 14, 1397
پدیده انفجار دود
خرداد 14, 1397

سیستم آتشنشانی

فروش آنلاین کپسول آتش نشانی

سیستم آتشنشانی:

برای بررسی سیستم آتشنشانی پروژه ابتدا بایستی به دستورالعمل سازمان آتش نشانی در مورد سیستمهای اعلام و اطفا حریق توجه نمود .زمانی که پروژه جهت ثبت دستورنقشه به شهرداری میرود یک دستورالعمل که شامل کلیات پروژه میباشد به پروژه تعلق میگیرد که تعدادی از بندهای آن مربوط به سیستم اطفا و اعلام حریق می باشد. بطور مثال اینکه کل ساختمان باید اسپرینکلر داشته باشد و یا اینکه تنها قستمی از آن نیاز به اسپرینکلر دارد.همچنین لزوم وجود فایرباکس را تعیین می نماید.بنابراین هنگام نوشتن گزارش فاز یک بایستی این دستورالعمل را از کارفرما درخواست کنید.

در قدم اول برای نوشتن این بخش لازم است که در مورد انواع خاموش کننده ها و مزایا و معایب هریک توضیح دهید و با توجه به کاربری پروژه بهترین سیستم را به کارفرما پیشنهاد دهید. سپس در مورد انواع سیستمهای ترو خشک و لزوم آنها و همچنین سیستم اسپرنیکلر و انواع آنها (بالازن یا پایین زن) توضیحاتی را اضافه نمایید. اگر ارتفاع سقف کاذب از 80 سانتیمتر بیشتر باشد بایستی جهت اطفا حریق داخل سقف کاذب نیز سیستم اسپرینکلر پیش بینی شود.

از انجا که جهت سیستم آتشنشانی وجود منبع الزامی می باشد بایستی بابت ذخیره آب جهت دو فایر باکس معادل 100gpm به مدت 15 دقیقه و اگر پروژه فول اسپرینکلر باشد بایستی جهت 20 تا سی درصد کل اسپرینکلرها به مدت 15 دقیقه ذخیره آب پیش بینی نمود؟ ایا روابط گفته شده برای همه ی پروژه ها صدق می کند؟ ایا اطلاع دارید اعدادی که در بسیاری از پروژه ها چشم بسته و روتین با انها سروکار دارند از کدام منبع استخراج می گردد؟
برای اندازه گیری تعداد آنها لازم است چیدمان اسپرینکلرها را انجام داده تا بتوانید به درستی حجم منبع را پیش بینی نمایید.
ایا جداول از پیش تعیین شده حهت سایزینگ لوله های اسپرینکلر برای همه ی پروژه ها صدق می کند؟ ایا این مهم باعث نمی گردد سایزینگ ابتدای خط زیاد گردد؟ ایا نرم افزاری جهت محاسبه سایزینگ اسپرینکلر وجود دارد؟ اگر به هردلیلی امکان یخ زدگی اب درون لوله ها محقق گردد چه راهکاری باید صورت گیرد ایا کارفرما توان پرداخت خواهد داشت؟
قدم بعدی بررسی لزوم ایجاد فشار مثبت در راه پله میباشد .درصورتی که راه پله دارای پنجره و یا در رو به بیرون باشد نیازی به کانال هوای تازه نیست .در غیراینصورت بایستی کانال کشی هوای تازه جهت ایجاد فشار مثبت پیش بینی گردد تا هنگام ایجاد حریق دود به بیرون هدایت گردد.بنابراین مدیریت دود در پروژه دارای اهمیت زیادی میباشد.شما بایستی تمهیداتی جهت خروج دود از ساختمان در هنگام حریق و جلوگیری از نفوذ دود به سایر طبقات بیاندیشید.

توجه:در صورت اجرای پروژه در شهرک بایستی از خط هیدرانت شهرک جهت سیستم آتشنشانی محوطه استفاده نمود.
اصولا هیدرانت ها از نظر شکل ظاهری و فشار کارکرد با یکدیگر تفاوتی دارند؟ ایا آين تفاوت تاثیری دز سایزینگ لوله ها خواهد داشت؟
در نهایت بایستی محل شیر دوقلو ، مسیر لوله های افقی، محل رایزرها، محل فایرباکسها و محل اسپرینکلرها روی نقشه مشخص باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برند